Tenk nøye over hva dere vil bruke hagen til. Hva vil dere gjøre og oppleve der? Gleden og nytten dere vil ha av tomta vil jo være grunnlaget for hvordan den skal se ut. Om man kan er det lurt å tenke på at trær og busker blir lurt plassert i forhold til sol og vind og at uteområdet er lettstelt.. Tenk også gjerne langsiktig, alt vokser jo – og livet forandrer seg med årene.

Lag en tegning og planlegg steinlegging og utearealer

Det er viktigere enn man tror å få idéene ned på papiret. Tenk i ro og mak over hvor det er naturlig å legge gangstier osv. Selv den enkleste skisse kan være til god hjelp. Du må gjerne kontakte oss, så kan vi bidra som sparringspartner og gi råd ut fra vår erfaring og kompetanse.

Profesjonelle leverandører til steinlegging og utearealer

Tørmo Maskin har profesjonelle leverandører som leverer alt av belegningsstein, granitt, Asak støttemurer, ferdigplen, busker og trær. Vi skaffe med andre ord alt som skal til for steinlegging og utearealer.

Steinlegging og utearealer som terrasser, oppkjørsel, inngangsparti

Tegn opp hvor selve uteplassen og gangveiene skal ligge. Bruk tid på å velge plasseringen. Ly og le, sol og vind, utsikt og ro og fred for naboer er hensyn som bør tas i betraktning. Og ikke minst, hva slags stein med tanke på størrelse, farge og form. En steinlagt uteplass er nærmest vedlikeholdsfri når den først er lagt. Og den blir bare flottere og flottere med årene. Så er det opp til smak og behag – og lommeboka hva man vil velge. Heller, naturheller eller støpte heller, formstøpt stein, hogget naturstein alene eller kanskje helst i samspill med støpt stein, eller heller? Mulighetene er veldig mange – og det lønner seg å se seg rundt hvordan ulike materialer tar seg ut.