Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Vi tar oss av alt innen graving, drenering, forstøtningsmurer og betongarbeid. Bedriften ble etablert av eier og daglig leder Bjørn Erik Tørmo i 2021, som stiller med solid og kunnskap innen bransjen. Vi tar på oss både store og små oppdrag, ingen utfordring er for liten eller for stor. Gjennom egen erfaring og våre samarbeidspartnere leverer vi kvalitet i alle ledd gjennom hele arbeidsprosessen, fra befaring og planlegging, til fullført arbeid.

Vi brenner for faget vårt, og har stort fokus på godt kvalitetsarbeid. Vi kommer gjerne på gratis befaring hos deg for å se nøye over hva som burde utføres og planlegges, før vi gir et uforpliktende pristilbud. Hos Tørmo Maskin får du ryddig og effektivt utført arbeid til en gunstig pris!
Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen